icon_facebook.png icon_instagram.png

Voorstellen

Wie zorgt er voor uw kindje?

Ik ben Anja, getrouwd en moeder van 4 kinderen. Wij wonen in Ede in de wijk Rietkampen. Jarenlang heb ik in de kraamzorg gewerkt, maar nadat onze jongste twee zonen zijn geboren vond ik dit werk lastig te combineren met een gezin. Jaren later ben ik per toeval in het vak gastouder gerold. Een juf van de basisschool van onze kinderen was zwanger en zocht opvang voor haar kindje...en zo is het begonnen. Al snel kwamen er meer juffen die hun kind(eren) graag bij mij wilden brengen.

Sinds 2006 ben ik gastouder en hebben veel ouders met hun kinderen de weg naar mij gevonden. De mond-tot-mond-reclame op school deed ook zijn werk onder de ouders. Inmiddels heb ik al veel kinderen onder mijn hoede (gehad). Ik geniet elke dag van de mini-mensjes. Ik geniet van hun geklets, van hun spel, van hun fantasie, van hun knuffels....

Wij wonen in een kinderrijke buurt. Naast ons huis ligt een enorm grasveld met een speeltuin. Wanneer het weer het toelaat ben ik hier regelmatig te vinden met de kinderen. Ook de schapen, geiten, eendjes en kippen in de buurt van ons huis zoeken we regelmatig op. 

Vrijwel elke dag komen ook de knutsel-spullen op tafel, zingen we liedjes en lees ik een boekje voor. De dagen vliegen hier altijd voorbij. 

Dinsdag, woensdag en donderdag werk ik als Gastouder. Daarnaast ben ik ook werkzaam in de uitvaartverzorging.